Behandelingen

Krullen knippen

Krullen knippen

Krullen knippen is een hele andere tak van sport. Krullen knippen wij volgens de techniek van het CURL SYSTEM van Brain McLean. Hierdoor krijgt u twee maal zoveel krullen met dubbel volume. Op deze manier komen zelfs onzichtbare krullen komen weer tevoorschijn en de uitgegroeide wave word weer veerkrachtig.


Structuurverandering

Structuurverandering

Structuurverandering niet te verwarren met het woord permanent van vroeger. De vloeistoffen zijn nu zo gemaakt dat de slag of grove krul tijdens het aangroeien van het haar langzaam grover word. Hierdoor krijgt het de natuurlijke vorm die ook in natuurlijk krullend haar plaats vindt. U heeft daardoor veel meer mogelijkheden met uw haar en kan er volume gemaakt worden waar u het wenst.


Kleur

Kleur

Kleur maakt mooier en moet goed aansluiten bij de huid net als kleding. Wij maken eerst een goede kleur analyse en geven u een goed advies over de mogelijkheden voor u.

 


Knippen

Knippen

Knippen is een kapsel creëren wat de persoonlijkheid accentueert. Het moet passen bij  lichaam en geest , werk en vrije tijd en wie je wilt zijn.